Tech producten kopen? Hiervoor trekken jullie de portemonnee!

Article
donderdag, 30 november 2017 om 16:44
xgn google image
Black Friday heeft voor flink wat lege bankrekening gezorgd, want er was weer van alles te halen met hoge kortingen. Wij waren benieuwd wanneer jullie tech producten kopen en dat was dan ook de vraag in de poll vorige week. Dit is de uitslag!

5. Controller

Of je nu FIFA 18 tegen of met vrienden speelt of in Dark Souls 3 probeert langs Dancer of the Borreal Valley te komen: elke gamer heeft wel eens uit woede een controller door de kamer gegooid. Als jullie tech producten kopen, dan trekken jullie snel de portemonnee voor controllers.
Het ligt nooit aan de speler maar altijd aan ‘complete onzin’ in games waardoor je verliest. Aangezien je een perfect werpbaar voorwerp in je handen hebt, zal de controller al snel de zondebok zijn, terwijl je weet dat zelfs de massieve Xbox 360 controllers een impact met een muur niet zullen overleven. Daar gaan weer een paar tientjes….
122629 1

4. Blu-ray speler

Van videobanden gingen we naar DVD en van daarvandaan maakte de Blu-ray haar intrede. Maar om deze schijfjes af te spelen heb je wel een aparte speler nodig. Iets waar jullie maar al te graag voor in de buidel tasten en de Blu-ray speler vinden we daarom terug op de vierde plaats als jullie tech producten kopen.
Voor een paar euro meer dan de prijs van een DVD krijg je een stuk betere kijkkwaliteit in de vorm van een Blu-ray schijfje. De speler die je nodig hebt om deze af te spelen kost maar een paar tientjes voor de meest standaard versie. Wil je direct overstappen op de Ultra High Definition, dan mag je wel met een flinke portemonnee aankomen.
122630 1

3. Telefoon

De tijden van een nummer daadwerkelijk draaien en telefoonkaarten ligt al ver achter ons. Mobiele telefoons zijn door de jaren heen steeds kleiner en daarna weer groter geworden. In puike kwaliteit filmen of foto’s maken is tegenwoordig eerder een standaard dan een uitzondering, maar daarmee ook de hoofdprijzen die je voor dergelijke speeltjes neerlegt.
Voor jullie geen probleem, want voor een mobiele telefoon tasten jullie graag in de buidel. Of dat nu de nieuwe iPhone X is, of toch een iets goedkopere variant, telefoons zijn gewild. Met flink wat stemmen staan ze daarom op de derde plaats als jullie tech producten kopen.
122631 1

2. Videokaart

Hoe mooier de game, hoe lastiger het wordt om het spel op maximale settings soepel te kunnen spelen. Een behoorlijke processor is voor veel games een vereiste, maar ook de grafische kaarten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Vergeet het tijdperk van de 8800 GTX kaarten, verwelkom de 1080Ti en RX 480!
Met een verbetering van videokaarten komt helaas ook een verhoging van het prijskaartje om de hoek kijken. Voor een beetje Nvidia GTX 1070 betaal je al snel een slordige vijfhonderd euro en ook de kaarten van concurrent AMD zijn al lang niet meer zo goedkoop als vroeger. Toch tasten jullie voor een GPU graag in de buidel, waardoor de videokaarten op de tweede plaats staan in de lijst met wanneer jullie tech producten kopen.
122632

1. Consoles

Er is altijd baas boven baas, ook in de lijst met prioriteiten voor tech producten. Met een gigantische hoeveelheid stemmen, kan het ook niet anders dan dat consoles de hoofdprijs mee naar huis nemen.
Of je nu fan bent van alles dat van de Nintendo productielijn komt, of zweert bij Microsoft en hun Xbox. De huidige generatie consoles laat constant de spierballen zien en toont waar ze toe in staat zijn. Wat te denken van Skyrim op de Switch bijvoorbeeld? Dat een handheld die zulke mooie graphics af kan leveren is bizar! En om die reden vinden jullie het niet erg om daar zuurverdiende centjes voor neer te leggen!

Populair Nieuws