Zombiefan? Deze drie Netflix zombieseries zijn perfect voor jou!

Article
maandag, 19 april 2021 om 12:00
the walking dead stripboekenreeks gaat stoppen 152457f1631200658
Het zombiegenre is in de laatste paar jaren enorm populair geworden, mede dankzij het grote succes van The Walking Dead. Als je geen genoeg kunt krijgen van de apocalyps en zombies, staan er in dit artikel drie Netflix zombieseries die je nu kan binge watchen!

1. Z Nation

In de Netflix zombieserie Z Nation bevind je je drie jaar in Amerika, nadat een zombievirus heel de VS heeft aangetast. In dit tijdperk moet een team van alledaagse helden de enige overlevende van het virus transporteren van New York naar Californië, waar het laatste, functionerende lab van het land is gevestigd. Dit doen ze in de hoop het laatste reddingsmiddel te bemachtigen.
De cast van Z Nation bestaat onder andere uit Kellita Smith, Keith Allen, Russel Hodgkinson en Nat Zang. De serie is gemaakt door Karl Schaefer en Craig Engler. De serie heeft op dit moment vijf seizoenen.
Bekijk de trailer van Z Nation hieronder:

2. Black Summer

In tegenstelling tot Z Nation, vindt Black Summer plaats in de eerste dagen van de zombie apocalypse. In dit verhaal moeten complete vreemdelingen een band vormen met elkaar om te overleven in de chaotische wereld, om terug te keren naar hun geliefden.
Netflix zombieserie Black Summer heeft op dit moment nog maar 1 seizoen, maar het tweede deel zit eraan te komen. De cast bestaat onder andere uit Jaime King, Justin Chu Cary en Christine Lee. De serie is gemaakt door Karl Schaefer, dezelfde maker als Z Nation, samen met John Hyams.
Bekijk de trailer van Black Summer hieronder:

3. Kingdom

Kingdom is een Netflix serie die in 2019 voor het eerst op de buis verscheen. In deze serie gaan er vreemde geruchten over de zieke koning dat het hele koninkrijk in zijn greep houdt. Wanneer Prince Chang en Mu-yeong arriveren bij Jiyulheon, doen ze een verschrikkelijke ontdekking. De prins wordt hierdoor de enige hoop van het koninkrijk wanneer de mysterieuze plaag het land overneemt.
De cast van Kingdom bestaat uit Ju Ji-hoon, Ryu Seung-ryong en Bae Doona. De makers van de serie zijn Kim Eun-Hee, Kim Seong-hun en Park Inje. Op dit moment heeft de Koreaanse Netflix zombieserie twee seizoenen.

Netflix zombieseries

Naast deze drie fantastische zombieseries, kun je natuurlijk ook The Walking Dead kijken. Deze serie heeft maar liefst tien seizoenen, waarvan het elfde seizoen deze zomer van start gaat. Maar als je een echte zombiefan bent, heb je deze serie hoogstwaarschijnlijk al bekeken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties