Sennheiser Momentum In-Ear G Review - Design voor je oren

  Wij namen de Sennheiser Momentum In-Ear G onder de loep. Wil je weten of deze In-ear hoofdtelefoons een genot zijn voor je oren? Lees dan deze Sennheiser Momentum In-Ear G review.

  De Sennheiser Momentum In-Ear G hoofdtelefoons bieden je een geluidskwaliteit zoals je die van Sennheiser kunt verwachten. Met deze hoofdtelefoons kun je eindeloos genieten van je favoriete muziek met een goede geluidskwaliteit.

  Een minpuntje aan de Sennheiser Momentum In-Ear G hoofdtelefoons is de ontbrekende harde bass. De In-Ear G is voorzien van een diepe bass, maar zodra het volume harder gaat valt de hoeveelheid bass enigszins tegen.

  Comfort

  Een belangrijk onderdeel van in-ear hoofdtelefoons is comfort. Met de bijgeleverde oor-adapters kun je de juiste maat vinden voor jouw oren. Dit verhoogt het comfort en zorgt ervoor dat de in-ear hoofdtelefoons goed aansluiten. Hiermee heb je vrijwel geen last van omgevingsgeluid.

  Een nadeel aan de Sennheiser Momentum In-Ear G is dat na deze lange tijd te hebben gedragen er last aan je oren wordt veroorzaakt.

  Flitsend design met Sennheiser Momentum In-Ear G

  De Sennheiser Momentum In-Ear G heeft een mooie glimmende afwerking. De hoofdtelefoon is verkrijgbaar in één kleur, namelijk zwart met rood. De kwaliteit is zeer degelijk te noemen en lijkt zeer duurzaam.

  De oortjes zelf hebben een nogal afwijkend krommend uiterlijk, wat er overigens wel voor zorgt dat ze goed in je oren passen. Daarnaast zit aan de rechterkant van de kabel een bedieningspaneel.

  Bediening alleen voor Android

  Het bedieningspaneel van de Sennheiser Momentum In-Ear G werkt alleen voor een Android smartphone. Muziek kun je wel gewoon afspelen met deze hoofdtelefoons op andere apparaten, maar daarbij kan geen gebruik worden gemaakt van het bedieningspaneel. Het is jammer dat deze versie alleen voor Android is. De hoofdtelefoon is natuurlijk ook getest op iOS, maar helaas functioneert het bedieningspaneel hierop niet.

  Als je het bedieningspaneel ook op andere apparaten wilt gebruiken, zoals bijvoorbeeld een iPhone, dan moet je een andere versie van de hoofdtelefoons kopen, namelijk de Momentum In-Ear i. De Momentum In-Ear i is geschikt voor zowel iPhone, iPad en iPod . Dit is dan ook een groot minpunt voor gebruikers met apparaten van verschillende fabrikanten. Je kunt ze dan niet simpel uitwisselen, en dat is erg jammer.

  Doosinhoud

  In de verpakking van de Sennheiser Momentum In-Ear G vind je een headset met bediening waarmee je het volume kunt aanpassen, muziek pauzeren of vooruit spoelen en gesprekken kunt beantwoorden. De kabel is 1.3 meter lang en heeft hiermee een ideale lengte voor iedereen.

  Daarnaast krijg je een oor adapter set met daarin vier maten (XS/S/M/L), zodat je altijd een adapter kunt vinden die het best in je oor past. Met handige draagtas voor op reis en tenslote vind je een handleiding in het doosje.

  Dure, maar goede headset

  Met een prijs van 99,00 euro ligt de Momentum In-Ear G relatief in een hoog segment. Het geluid is schitterend, een minpuntje is dat de bass tegenvalt. Qua comfort zijn de hoofdtelefoons ideaal voor korte reizen, maar zodra je de Momentum In-Ear G langere tijd gebruikt kunnen er irritaties optreden.

  7

  De plus- en minpunten

  • Flitsend design
  • Goed geluid
  • Weinig bas
  • Alleen voor Android smartphones
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.