Harman Kardon Esquire mini Review - kwaliteit op broekzakformaat

  Ben jij opzoek naar een nieuwe portable speaker? Dan is de Harman Kardon Esquire mini de perfecte speaker voor jou. Het strakke design in combinatie met de kwaliteit van de speaker maakt de Esquire mini een aanrader. Meer over de Esquire mini lees je in deze review.

  Wat als eerste in het oog springt bij de Harman Kardon Esquire mini is het strakke design. Er zijn drie kleuren beschikbaar, namelijk een zwarte, witte en bruine versie met een zilveren rand en matte achterkant. Het design sluit naadloos aan bij het design van een iPhone 6. De Esquiri mini is net iets groter dan een iPhone 6 en de chromen rand komt overeen met de rand van een iPhone 6.

  Harman Kardon Esquire mini review

  De Harman Kardon Esquire mini in detail

  De Harman Kardon Esquire mini beschikt over een batterij-indicatie aan de linkerkant van de speaker, bestaande uit vijf lampjes die aantonen wanneer je de speaker moet opladen. Dit gebeurt met een degelijke platte USB-kabel die niet zo snel in de knoop raakt.

  Aan de rechterkant van het toestel bevinden zich drie poorten: een USB-poort, een 3mm audio jack en een micro USB-poort. Daarnaast wordt de speaker geleverd met een leren armband zodat je de speaker zonder zorgen uit je hand kunt laten vallen. Dan moet je natuurlijk wel het bandje om je pols hebben bevestigd.

  Aan de bovenkant van de Bluetooth speaker bevindt zich een aan-/uitknop, een Bluetooth sync-knop, een volumeregelaar en een handige knop waarmee telefoongesprekken kunnen worden beantwoord. Aan de onderkant van de speaker bevinden zich geen knoppen zodat de Esquire mini overeind kan worden gezet met behulp van een uitklapbare steun aan de achterkant van het apparaat, waarmee de Esquire mini een mooie toevoeging vormt aan je desktop setup.

  Harman Kardon Esquire mini review

  Eenvoudige Bluetooth synchronisatie

  De speaker is eenvoudig met al je apparaten te koppelen door middel van Bluetooth. Zodra je op de Bluethooth sync-knop drukt gaat de speaker op zoek naar apparaten in de omgeving die de speaker ondersteunen. Er licht een blauw lampje op aan de voorkant van de speaker dat je duidelijk maakt dat de speaker op zoek is naar apparaten in de omgeving.

  Ondanks het compacte formaat geeft de Esquire mini een degelijk geluid met de kwaliteit die je van Harman Kardon kunt verwachten. Het geluid is kraakhelder en beschikt over een redelijke bas bij een laag volume. Zodra de Bluetooth speaker harder wordt gezet verliest hij zijn bas, maar dit doet niets onder aan de kwaliteit die uit zo’n klein apparaatje komt. De geluidskwaliteit uit deze compacte speaker is verbluffend en hiermee is het een aanrader voor onder andere smartphone gebruikers die meer muziek uit hun toestel willen halen.

  Harman Kardon Esquire mini review

  Aanrader voor muziekliefhebbers

  De Harman Kardon Esquire mini is een echte aanrader voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit in broekzakformaat. De Bluetooth speaker is eenvoudig te koppelen met je apparaten door middel van een aantal handelingen. Met een prijs van 149,00 euro is de Esquire mini in vergelijking met andere draagbare speakers aan de dure kant, maar hiervoor krijg je wel de kwaliteit die je van Harman Kardon kunt verwachten. Ben jij op zoek naar een draagbare speaker waarmee je indruk wilt maken op je vrienden op het strand dan is de Harman Kardon Esquire mini een echte aanrader.

  8

  De plus- en minpunten

  • Design
  • Kwaliteit
  • Prijs is aan de hoge kant

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.