Zack Snyder wil jonge versie van James Bond verfilmen

News
donderdag, 04 januari 2024 om 17:30
Zack Snyder, de regisseur van Rebel Moon, heeft concrete interesse in een verfilming van het jonge leven van de spion James Bond. Dit zegt hij in gesprek met The Atlantic.
In dit interview werd aan hem gevraagd of Snyder zou willen terugkeren naar een bestaande franchise. 'Het zou gaaf zijn om de twintigjarige James Bond te zien,' zegt Snyder.
'De bescheiden wortels waar hij vandaan komt, welk jeugdtrauma je ook in staat stelt James Bond te zijn er moet iets zijn daar.'

Mogelijk blijft het slechts een concept

Michael G. Wilson, een producent voor een lange tijd voor vele James Bond films, heeft eerder al aangegeven erg weinig vertrouwen te hebben in een mogelijke exploratie van het jonge leven van de spion 007. Toen zei hij, in gesprek met Deadline, het volgende: 'We hebben in het verleden geprobeerd naar jongere mensen te kijken. Maar het proberen te visualiseren werkt niet. Vergeet niet dat Bond al een veteraan is. Hij heeft wat ervaring. Hij is iemand die als het ware oorlogen heeft meegemaakt. Hij heeft waarschijnlijk bij de SAS gezeten of zoiets. Hij is niet een kind van de middelbare school dat je kunt binnenhalen en beginnen. Daarom werkt het ook voor dertigers.' Deze opmerking van Wilson is direct in strijd met de mogelijke plannen van Snyder voor de populaire spionnenfilms met agent 007.

Bezig bijtje Snyder

Zack Snyder wil blijkbaar niet lang stilzitten dus. Eerder gaf de regisseur al aan interesse te hebben in een mogelijke film adaptatie van Fortnite en binnenkort zal op Netflix het tweede deel van zijn erg controversiële Rebel Moon film verschijnen. De tijd zal het leren wat de regisseur in de komende jaren allemaal in petto zal hebben.

Populair Nieuws