YouTuber Dylan Haegens wordt gezicht van Board Kings campagne

News
vrijdag, 07 augustus 2020 om 18:00
board kingsf1596812935
YouTuber Dylan Haegens timmert hard aan de weg en is behoorlijk populair geworden, met ruim 1,8 miljoen abonnees. De Nederlander is nu ook het gezicht geworden van de gratis game Board Kings.
Voor de Android en iOS game Board Kings is Dylan Haegens uitgekozen als het gezicht voor de gratis game in Nederland. Om de titel te promoten is de Nederlandse YouTuber in meerdere video’s te zien die op grappige wijze de basis en de verschillende elementen van het spel uitlegt.
De campagne zal pas morgen officieel van start gaan, maar wij hebben alvast een voorproefje om te laten zien hoe de video’s ongeveer in elkaar steken.

Wat is Board Kings?

Board Kings is de nieuwe game van ontwikkelaar Jelly Button Games, de studio die eerder verantwoordelijk is geweest voor titels als Pirate Kings en BRIX! In Board Kings is een online bordspel, waarbij het de bedoeling is om een zo groot mogelijke stad te bouwen op jouw board - dat veel weg heeft van een Monopoly bord -, zoals het toevoegen van de Eiffeltoren of andere bekende gebouwen aan jouw stad.
Door middel van dobbelstenen kan je bewegen over jouw bord en speel je munten en gems vrij om je stad mee uit te breiden. Je medespelers zitten ondertussen alleen niet stil en kunnen weer goederen van jou stelen of je op andere manieren dwarsbomen. Board Kings is gratis te downloaden voor Android in de Play Store en voor iOS in de App Store.