Voormalig Witcher 3 ontwikkelaars maken Ninja-game

News
donderdag, 28 juli 2022 om 17:46
dark passenger gamef1659021125
Er is een nieuwe gamestudio in de wereld. De nieuwe studio Dark Passenger, waar de nodige CD Projekt RED veteranen werken, heeft zijn haar eerste game aangekondigd. Deze speelt zich af in feodaal Japan.
De studio Dark Passenger is gevestigd in Warschau, Polen en heeft naar eigen zeggen ervaring opgedaan bij CD Projekt RED. Een groot deel van de medewerkers van de studio heeft gewerkt aan The Witcher 3 en Cyberpunk 2077. Daarvoor werkten ze voornamelijk aan animaties, personages en werelden.
Nu is de de studio begonnen aan haar eerste eigen game. Deze speelt zich af in het feodale Japan. Spelers zullen in de huid kruipen van een shinobi, ook wel bekend als een ninja, of een kunoichi, wat een vrouwelijke ninja is.
De studio laat weten dat het een “zeer spannende” online-ervaring wil maken.De game wordt dan ook een online-multiplayer titel met PvP, PvE en Co-op. Hij wordt gemaakt in Unreal Engine 5 en zal in ieder geval uitkomen voor PC, PS5 en Xbox Series X.

Wanneer verschijnt de game van Dark Passenger?

We hoeven voorlopig niet te verwachten dat deze game snel verschijnt. Volgens Dark Passenger zelf is hij nog vroeg in ontwikkeling. Er wordt bovendien nog veel personeel gezocht voor deze game.