Wederom een Vodafone storing opgedoken

News
dinsdag, 29 maart 2022 om 15:30
screenshot 35f1648560118
Wederom is er storing bij Vodafone. Ze hadden er vorige week ook al last van en dat is nu weer het geval. Zo meldt Allestoringen. Al meer dan 500 gebruikers melden nu weer last te hebben van problemen bij de service.

Al langer storing op sommige plekken

Hoe lang het deze keer gaat duren is nog niet bekend. Maar tot grote frustratie heeft de service weer veelvoudig problemen. Zo melden gebruikers dat ze geen internet kunnen ontvangen en ook niet kunnen bellen. Datagebruik schijnt al 24 uur niet te werken op verschillende locaties waaronder Maastricht. De service is dus helaas alweer van de rails.

Update - Stilte voor de storing

Vodafone houdt zich op social media nog even stil, terwijl er ondertussen al meer dan 600 meldingen van de storing zijn gemaakt. Waar de storing door veroorzaakt wordt weten we dus helaas nog niet. Ook is er nog geen woord over hoe lang en waar de storing aan zal houden. Ook op de site van Vodafone is niks te bekennen over wat nou deze problemen veroorzaakt op het krachtige GigaNet. Het aantal meldingen neemt wel af, dus het is mogelijk dat de storing gelukkig al voorbij is.

Populair Nieuws