Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 45)

News
zaterdag, 13 november 2021 om 13:00
2021 11 12 ted lassof1636730712
Deze week mochten de lichtjes van de lampionnen weer branden, maar bij ons brandden vooral de lampjes in de schermen. Hopelijk was er van inbranden geen sprake. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Ralph

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Ted Lasso
Ik had al van een paar mensen gehoord dat Ted Lasso het kijken waard is en ook bij de Emmy's heeft de show het blijkbaar enorm goed gedaan. Ik vroeg mij alleen af of het concept - een American Football-coach die een trainer wordt bij een voetbalclub in de Premier League - wel leuk zou blijven voor een heel seizoen. Laat staan twee seizoenen.
Oh boy, zat ik er even naast met mijn twijfels. Ted Lasso is namelijk een briljante show en de beste komedieserie van de afgelopen aantal jaar. De kracht zit hem niet alleen in het tomeloze optimisme van Ted Lasso (Jason Sudeikis), maar ook de rest van de cast. Al binnen een paar afleveringen leef je met een heel scala aan karakters mee, van de introverte Nathan (Nick Mohammed) tot aan de grofgebekte, grumpy, ervaren middenvelder Roy Kent (Brett Goldstein, die eigenlijk begon als schrijver voor de show). Op een gegeven moment ga je zelfs sympathie voelen voor de 'slechte' personages.
Al met al ben ik door de twee seizoenen heen gevlogen en kan ik niet wachten totdat het derde seizoen verschijnt op Apple TV+. Als je trouwens nog geen lid bent van die streamingdienst en voorlopig geen geld wil betalen, dan kun je zes maanden gratis toegang krijgen als je een PlayStation 5 hebt. Dat scheelt weer wat maandelijkse kosten!
gta trilogy definitive editionf1633945664

Luuc

Deze week heb ik niets zelf gekocht of uitgespeeld, maar wel de taak gekregen om met GTA: The Trilogy - The Definitive Edition aan de slag te gaan voor een review. De game is voor iedereen al uit nu, dus ik kan er gewoon al openlijk over spreken Op de PlayStation 5 neem ik de game de komende tijd onder handen en een review kun je dus snel verwachten op de site. Houden de drie pareltjes nog steeds de reputatie van vroeger vast? Dat gaan we meemaken!
2021 11 11 voice of cards battlef1636586537

Marcus

Uitgespeeld: Voice of Cards: The Isle Dragon Roars
Gekocht:-
Gekeken: -
Deze week heb ik Voice of Cards: the Isle Dragon Roars uitgespeeld. Ik kan verklappen dat het een prima game is en dat ik me ermee heb vermaakt. Voor een uitgebreider oordeel zul je mijn review moeten lezen, die er nog steeds aan komt. Ik weet dat ik dat vorige week ook zei, maar houd de site dit weekend in de gaten!