Veel korting op alle game kaarten van Nintendo, Playstation en Xbox!

  Opzoek naar goedkope game kaarten voor je Playstation, Nintendo of Xbox dan zit je op Easykaart.nl goed. Op Easykaart.nl worden nu namelijk alle game kaarten aangeboden met meer dan 20 procent korting voor onder andere de Nintendo Switch, PlayStation Store en Microsoft Store.

  Door het coronavirus moeten we momenteel allemaal zoveel mogelijk thuis blijven zitten. Het is zelfs niet mogelijk om een gameshop te bezoeken om een nieuwe game aan je collectie toe te voegen. Er zijn wel mogelijkheden tegenwoordig om vanuit je eigen huis nieuwe game te kopen via bijvoorbeeld de PlayStation Store of de Nintedo eShop. Dat kan soms alleen wel duurder zijn dan de fysieke versie in de winkel. Zo hebben de games in de online winkel van Sony een hogere adviesprijs.

  Gelukkig kan je op een goedkope manier saldo aan je account toevoegen op de verschillende digitale stores door middel van game cards. Die kan je nu goedkoop scoren op Easykaart.nl De webshop biedt namelijk maar liefst 20 procent korting op de aanschaf op game cards voor de PlayStation Store, Nintendo eShop en de Microsoft Store. De website kan de kaarten goedkoop aanbieden dankzij de grote aantallen die het inkoopt, in vergelijking met andere verkopers. Op die manier kan jij optimaal profiteren van lekker goedkope game cards voor je favoriete platforms.

  Welke game cards zijn er allemaal?

  Easykaart.nl biedt verschillende varianten van de game cards aan. Zo kan je voor de PlayStation Store bijvoorbeeld kaarten voor 10, 20 en 50 euro kopen, die nu een stuk minder kosten dan de waarde die je ervoor krijgt! Wanneer je een code koopt dan krijg je vervolgens binnen een minuut een mailtje met de code die je kan inwisselen op de verschillende stores. Als je een grotere order wil plaatsen dan tien kaarten, dan kan je ook contact opnemen met Easykaart.nl om een speciale prijs te regelen. Ben je dus nog op zoek naar een leuk eindejaarscadeau voor je familie of collega's, dan weet je waar je moet zijn.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.