Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is terug met geld terug-aanbieding

News
zaterdag, 10 juni 2023 om 10:00
vampire the masquerade bloodlines 2 aangekondigd 148698
Het is alweer even geleden sinds Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 uit de doeken werd gedaan. De game zou oorspronkelijk uitkomen in 2020, maar die plannen gingen de ijskast in, terwijl ook de game leek te verdwijnen. Ontwikkelaar Paradox is nu terug met een opmerkelijk bericht voor de fans.
Paradox heeft met een nieuw bericht voor de fans van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 een teken van leven gegeven. Zelf geeft de uitgever als eerste toe dat het een tijd is geleden sinds fans iets van de game konden horen. Met de terugkeer wil Paradox dan ook excuses maken.
Zo biedt de studio een reeks aan nieuwe screenshots van de game voor de aankomende RPG, maar dat is niet het meest opmerkelijke. Fans kunnen namelijk ook hun geld terugkrijgen als ze niet tevreden zijn met het verloop van de zaken rondom het uitbrengen van de game.
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 beleeft al tijden een stroeve productie en in 2021 werd er aan gedacht om de game van Hardsuit Labs compleet te annuleren. In plaats daarvan werden geen nieuwe pre-orders meer aangenomen en werd de game nogmaals uitgesteld, dit keer zonder nieuwe releasedatum.
vampire the masquerade bloodlines 2 city 696x442f1686220864
vampire the masquerade bloodlines 2 screenshot 1068x678f1686220870

Meer van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 in september

Nu is duidelijk dat de game weer getoond gaat worden in september en dat er voor fans een optie is om hun geld terug te krijgen als ze hun pre-order willen annuleren. "We begrijpen dat het een lange tijd geleden is sinds jullie Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 in de pre-order hebben gezet"", begint Paradox in het bericht naar de fans.
Paradox vervolgt haar uitleg rondom de geld terug-aanbieding: "Terwijl de ontwikkeling zich vervolgt, zullen we de verschillende edities van de game bijwerken, net als de bonus content die we bieden. We willen de beste waarde bieden aan onze fans die ons gedurende deze tijd gesteund hebben."

Populair Nieuws