Trust komt met nieuwe 4K webcam voor thuiswerken

News
maandag, 22 november 2021 om 17:30
webcamf1637582429
Trust heeft haar webcam-assortiment uitgebreid met een nieuwe webcam genaamd Teza. Deze 4K Ultra HD-webcam heeft een gezichtsveld van 74 graden en twee samengevoegde microfoons.
Doordat mensen steeds vaker thuis werken door de coronapandemie, heeft Trust haar webcam-assortiment uitgebreid met een nieuwe webcam genaamd Teza. Dit is een 4K Ultra HD-webcam met een diagonaal gezichtsveld van 74 graden en heeft twee aaneensluitende microfoons.
De 4K Ultra HD-resolutie (3840 x 2160) zorgt ervoor dat de beelden haarscherp zijn. De beelden worden daarnaast vastgelegd in 30 frames per seconde en hebben een betere diepteperceptie dan veel andere webcams. Dat laatst komt door de autofocus feature, waardoor het beeld altijd op jouw ogen is gericht. En als je even niet gezien wil worden, dan is er altijd nog een privacy shutter, waarmee je het beeld snel en secuur kan uitschakelen.
Naast video is beeld natuurlijk ook belangrijk tijdens videogesprekken. Trust heeft daarom gekozen voor een ingebouwde stereomicrofoon die hoge kwaliteit audio opneemt en helder geluid kan oppikken van verschillende richtingen. De microfoons hebben een bereik tot vijf meter.

Installeren met plug-and-play-ontwerp

De webcam is gemakkelijk te installeren door het plug-and-play-design. De aansluiting gaat via een USB-A naar USB-C-kabel. Bij de webcam krijg je een USB-C adapter als je geen ingang voor USB-C in je PC of laptop hebt. Wanneer de webcam is aangesloten hoef je geen andere software te downloaden om het apparaat te gebruiken.
De Trust Teza speciaal is ontworpen omdat veel mensen thuis werken. Daarom wordt hij geleverd met een statief zodat je hem goed kan afstellen op jouw bureau of tafel en je hem dus niet ergens op hoeft te balanceren.
De webcam is vanaf december verkrijgbaar. Hoeveel de Trust Teza gaat kosten is nog niet bekend.
Wil je op de hoogte blijven van alle producten van Trust? Check dan de speciale Trust-pagina op XGN.nl, waarbij je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws rondom de Nederlandse fabrikant en de beste gaming accessoires!

Populair Nieuws