Tip: Zo vier je Pasen samen met de Paashaas

News
vrijdag, 02 april 2021 om 10:00
happy socks pasenf1617285308
Pasen staat voor de deur en dat wil je natuurlijk wel in goede stijl vieren. Paaseieren zoeken in de tuin, een lekker ontbijt of juist wat cadeautjes uitwisselen; iedereen doet wat anders. Bij bol.com is een tof paascadeautje in ieder geval te vinden waarmee je tijdens de Paasdagen opvalt.
Bij bol.com zijn Happy Socks weer eens in de aanbieding en dat bekent dat je kort voor Pasen nog lekker kunt profiteren van een leuke actie. Op het moment zijn namelijk speciale sokken in de verkoop die volledig in het teken staan van de feestdag. De Paashaas is dan ook pontificaal te zien.
Wel moet je opletten als je voor deze toffe sokken gaat. De sokken zijn namelijk nog maar in één maatgroep verkrijgbaar. De sokken zijn er alleen nog in maat 36-40, dus wie grotere voeten heeft dan dat heeft helaas pech. Misschien dat de sokken voor Pasen nog weer op grotere maat voorradig zijn, maar dat blijft voor nu gissen.

Veel aanbiedingen bij bol.com wegens de lente

De Happy Socks in het thema van Pasen zijn lang niet de enige aanbieding bij bol.com. Momenteel zijn er ook tal van games die met korting verkocht worden. Vooral als het om co-op games gaat is er veel korting om van te profiteren. Wees er alleen wel snel bij voordat de games ook uitverkocht zijn.

Populair Nieuws