Tip: Demon's Souls PS5 nog maar 39,98 euro

  Demon's Souls op de PS5 is nu flink in prijs verlaagd. De launch game voor de PlayStation 5 is nu nog maar 39,98 euro bij Intertoys in plaats van 74,98 euro. Daarmee is de game nu bijna voor de helft van de prijs te koop.

  Demon's Souls is de nieuwe remake van Bluepoint Games die voor de PlayStation 5 uitkwam op 12 november (19 november in Nederland). De game is sindsdien nog nooit in de aanbieding geweest. Zo kort voor Kerst besluit Intertoys nu toch ineens te stunten. De game is tijdelijk voor nog geen 40 euro te koop.

  In Demon's Souls zit je als eenzame strijder gevangen tussen leven en dood in de vervallen wereld van Boletaria. Alleen als je de verschillende, gruwelijke en vooral ook reusachtige demonen weet te verslaan kun je het koninkrijk nog redden. Dit gaat alleen niet gemakkelijk, want iedere klap kan de dood betekenen. Wie sterft verliest alle zielen die hij verzamelt heeft en daarmee de kans om sterker te worden.

  De game kwam oorspronkelijk in 2009 uit en komt uit de stal van FromSoftware. De game staat bekent als de voorloper van de Dark Souls-games en wordt gezien als de eerste game in het SoulsBourne-genre. De remake die elf jaar na release uit is gekomen is van Bluepoint Games, de studio die eerder Shadow of the Colossus in een nieuw jasje goot.

  Demon's Souls Remake

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.