Tinder gaat binnenkort videobellen toevoegen aan de app

News
woensdag, 06 mei 2020 om 12:00
young woman drinking tea and using smartphone 3771060f1588755228
Door het coronavirus zijn veel dingen een stuk lastiger geworden, waaronder daten. Tinder wil dat proces wat makkelijker gaan maken, door videobellen aan de app toe te voegen.
Waar mensen vroeger naar buiten moesten gaan om een date te zoeken, kan dat tegenwoordig simpel via dating apps, waar Tinder de populairste van is. Sinds de uitbraak van het coronavirus is het alleen een stuk moeilijker geworden om je date daadwerkelijk te ontmoeten.
Om daar verandering in te brengen, gaat Tinder binnenkort de mogelijkheid introduceren om te videobellen met je match. De functie moet uiterlijk in juni toegevoegd worden aan de app, dat laat moederbedrijf Match weten in een brief aan de aandeelhouders.

Veranderend gedrag singles

Volgens het bedrijf hebben singles snel hun gedrag aangepast sinds de uitbraak van het coronavirus. Zo zijn er meer gebruikers actief op Tinder en merkt Match dat gebruikers er vaak voor kiezen om een date virtueel via hun telefoon te houden. Daarvoor moeten ze momenteel nog gebruikmaken van een andere app, maar binnenkort is dat dus niet meer nodig.

Populair Nieuws