The Simpsons producer weet niet of de serie ooit zal stoppen

News
dinsdag, 23 maart 2021 om 13:30
the simpsons serie wordt verlengd met twee seizoenen 146444f1593419919
The Simpsons draait alweer ruim dertig jaar en haalde onlangs de 700e aflevering. Maar zal de serie ooit stoppen? Producer Al Jean denkt dat zelfs als de huidige serie stopt, de franchise altijd zal blijven bestaan.
Op dit moment staan The Simpsons voor nog minstens twee seizoenen op de planning: de serie kan nog altijd rekenen op verlenging, al zijn er af en toe geruchten geweest dat de serie zou stoppen. Als het huidige contract op is komt de serie op 757 afleveringen. Tegenover Variety geeft producer Al Jean aan te denken dat de serie daarna nog door kan gaan, maar heeft geen idee voor hoe lang.

Hoe lang kan The Simpsons nog door zonder stoppen?

Jean sluit niet uit dat The Simpsons aflevering 1000 zou kunnen halen. Daar zouden alleen wel nog 12 seizoenen voor nodig zijn, dus een garantie is het zeker niet. Maar zelfs als de serie voor die tijd moet stoppen zou hij volgens Jean niet al te lang weg blijven.

Met de tijd mee

Wellicht kan de serie zo lang blijven bestaan omdat hij doorgaans met de tijd meegaat. De personages worden weliswaar nooit ouder, maar volgens Jean wordt de tijd waarin de serie zich afspeelt bewust min of meer modern gehouden. Volgens hem was het moeilijk geweest moderne kijkers vast te houden als The Simpsons een retro-serie was geworden die zich permanent in 1990 afspeelt.