The Game Awards 2020 starten deze week

  ‘The Game Awards’ 2020 gaat deze week van start. Je kan op al jouw favoriete titels stemmen, waardoor deze een heleboel verschillende prijzen kunnen winnen. Hoewel er dit jaar wat minder games uitkwamen dan voorgaande jaren, zijn er alsnog een aantal pareltjes uitgekomen. Op 11 december zullen wij gaan zien welk game gewonnen heeft. Lees hier alles wat wij weten!

  Waar en wanneer

  The Game Awards is ieder jaar een van de grootste evenementen voor games. Hoewel er dit jaar geen publiek aanwezig zal zijn in de studio, zal de show wel nog uitgezonden worden. The Game Awards is te zien op een heleboel verschillende streamingplatformen, maar de makkelijkste zijn natuurlijk Twitch en YouTube. Hier in Nederland zullen The Game Awards iets lastiger te volgen zijn, want de show start om 00:30 Nederlandse tijd.

  Op wie kan ik stemmen?

  Ook dit jaar zijn er weer ontzettend veel games waar je op kan stemmen, maar de belangrijkste prijs is natuurlijk ‘Game of the Year’. De nominaties van dit jaar gaan als volgt:

  Buiten dat zijn er nog een heleboel andere categorieën waar, ook een heleboel andere, games prijzen kunnen winnen, zoals ‘Best Action/Adventure’, ‘Best Acting Performance’, maar ook bijvoorbeeld ‘Best Mobile Game’. Als je nog wilt stemmen, zal dat wel snel moeten, want de show is aankomende donderdag al!

  Je kan hier stemmen op jouw favoriete game!

  Een heleboel onthullingen

  Tijdens The Game Awards worden er ook ieder jaar weer een heleboel games en andere dingen aangekondigd. Zo gaat het gerucht bijvoorbeeld dat dit jaar de eerste trailer van de Uncharted film zal worden getoond tijdens de show. Ook zullen er nog genoeg games en ander soort materiaal getoond worden.

  The Game Awards 2020 lijken ondanks de afwezigheid van publiek een spektakel te gaan worden. Wat verwachten jullie van de show? En op welke titels gaan jullie stemmen?

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.