Update - Tekken 8 releasedatum officieel onthuld

News
dinsdag, 22 augustus 2023 om 21:11
tekken 8 headerf1692696758
Fans van de Tekken games wachten al jarenlang op een nieuw deel in de geliefde franchise. Nu lijkt eindelijk de releasedatum van Tekken 8 bekend te zijn, dankzij de Microsoft Store.

Update - Tekken 8 releasedatum onthuld tijdens Opening Night Live

De Microsoft Store had gelijk: Tekken 8 komt uit op 26 januari. Die releasedatum is officieel bekendgemaakt tijdens gamescom Opening Night Live 2023.
Oorspronkelijk bericht:
Er zijn maar weinig fighting games met dezelfde allure als Tekken. Samen met Street Fighter en Mortal Kombat kan de franchise als één van de koningen van het genre gezien worden. Het is dan ook niet zo vreemd dat fans met smart uitkijken naar Tekken 8, aangezien het alweer acht jaar geleden is sinds de release van Tekken 7 op de arcade machines.
Recent is er al een closed network test geweest voor Tekken 8, maar er is nog steeds geen officiële releasedatum bekend. Nu lijkt de precieze releasedatum alleen gelekt te zijn door de Microsoft Store. Vandaag is er namelijk een backend update gekomen voor de webshop, waarin staat dat Tekken 8 moet uitkomen op 26 januari 2024. Dat meldt Tom Henderson van Insider Gaming.
Mogelijk zal die releasedatum vanavond officieel aangekondigd worden tijdens gamescom Opening Night Live. Via Twitter heeft Geoff Keighley namelijk laten weten dat de fighting game vanavond getoond gaat worden.

Tekken Game Director gaat achter leaks aan

Naast de informatie die uit de backend update voor de Microsoft Store is gehaald, zijn er recent ook andere leaks geweest over Tekken 8. Daar is Game Director Katsuhiro Harada niet blij mee, maar hij is wel bijna achter de identiteit van de verantwoordelijke voor de leaks. Dat heeft hij via Twitter laten weten.
Wanneer er de volgende keer informatie opduikt op Tekken 8, dan weet hij zeker wie de informatie heeft gelekt. Verschillende organisaties die aan de game werken, extern en intern, hebben namelijk allemaal andere onderdelen voor de ROM gekregen.
Dit bericht is bijgwerkt op 22 augustus 2023.

Populair Nieuws