Super Monkey Ball Banana Mania release onthuld

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 18:23
super monkey ballf1623774224
Op 5 oktober komt er een gloednieuwe Super Monkey Ball. Tenminste, het betreft een remaster van eerdere Super Monkey Ball-games. De titel komt dit jaar nog uit.
Voor het 20-jarige jubileum van Super Monkey Ball is een gloednieuwe remaster van de eerdere Super Monkey Ball-titels. De game staat voor later dit jaar op de planning en komt naar de Nintendo Switch. Tijdens de Nintendo E3 Direct werd de game uit de doeken gedaan.
In de remaster staan verschillende Super Monkey Ball-games voor je klaar. Het betreft de eerste twee games en Super Monkey Ball Deluxe. Uiteraard heeft de nieuwe remaster ook verbeterde grafische kwaliteiten.

Nog veel meer bij de Nintendo E3 Direct

Tijdens de Nintendo E3 Direct werd nog veel meer bekendgemaakt. Zo werd de volgende Super Smash Bros Ultimate Fighter aangekondigd. Het is niemand minder dan Kazuya uit Tekken die naar de bekende Nintendo-game komt.
Ook werd een gloednieuwe Metroid-titel uit de doeken gedaan. Het betreft Metroid Dread die later dit jaar verschijnt op de Nintendo Switch. Verder werd ook een gloednieuwe WarioWare aangekondigd genaamd: WarioWare Get It Together.

Populair Nieuws

Laatste Reacties