Storing bij ING zorgt voor problemen bij overboekingen

  De ING bank kampt momenteel met een storing. Daardoor is het voor klanten moeilijk om een overboeking te maken. De bank werkt er hard aan om het probleem op te lossen.

  ING Nederland

  Rond half drie ‘s middags begonnen consumenten van de ING te klagen over problemen op Allestoringen.nl. Het aantal klachten groeide aanzienlijk in korte tijd, met name over het maken van een overboeking.

  De ING bevestigt nu dat er problemen zijn bij de bank. Via Twitter laat de ING weten dat er problemen zijn met overboeken. Volgens de medewerker wordt er hard aan gewerkt om het probleem op te lossen. Wanneer dat het geval is zal de bank het laten weten via haar eigen website. Klanten kunnen wel gewoon pinnen en gebruikmaken van de andere diensten via mobiel bankieren.

  Eerder al storingen bij de ING

  Het is niet de eerste keer deze maand dat de ING last heeft van een storing. Aan het begin van juni had de bank ook al te maken met een storing waarbij klanten geen overschrijvingen konden maken.

  De ING is alleen niet de enige bank met veel technische problemen. De ABN AMRO heeft de laatste tijd ook vaak last gehad van storingen. Zo konden klanten meerdere keren niet inloggen op de website en in de app bij het internetbankieren.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.