SkyShowtime trapt 2024 goed af met veel nieuwe titels

News
vrijdag, 22 december 2023 om 17:00
large wheel 16x9f1641571389
SkyShowtime komt volgend jaar met tien titels die in 2024 op het platform zullen verschijnen. De line-up bestaat uit Originals en exclusieve projecten. SkyShowtime zal op deze manier proberen nieuwe abonnees aan te trekken.
De aftrapper van de SkyShowtime exclusieve series is Apples Never Fall, die op 9 februari in première gaat. Gebaseerd op de New York Times bestseller van Liane Moriart duikt de serie in het schijnbaar perfecte leven van de Delaney-familie, met een onverwachte wending die de geheimen van haar verleden onthult.
Het langverwachte tweede seizoen van HALO komt op 9 februari met wekelijkse afleveringen. In dit nieuwe seizoen zien we hoe Master Chief John-117 de leiding neemt in de strijd tegen de Covenant. Een andere opvallende toevoeging is Knuckles, een live-action spin-off serie in het Sonic-universum met Idris Elba als de stem van Knuckles.
Mary & George, een historisch psychodrama, ontrafelt het waargebeurde verhaal van een moeder en zoon die verleiding gebruiken om het hof van Engeland te veroveren. Een prequel van de iconische beer staat centraal in de exclusieve SkyShowtime serie Ted. We zien hoe de slechts zestienjarige John Bennett (eerder vertolkt door Mark Wahlberg, nu door acteur Max Burkholder) opgroeit met zijn grofgebekte teddybeer

Meer krakers onderweg

Verder komen er meer films naar Sky Showtime. Een blockbuster in aantocht is Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, waarin Ethan Hunt (Tom Cruise) een wereldbedreigend wapen traceert. Deze kaskraker zal dus ook vanaf volgend jaar te zien zijn op het streaming platform.
In The Curse zien we acteurs Nathan Fielder en Emma Stone als personages Asher en Whitney Siegel, een getrouwd stel waarvan het huwelijk wordt flink op de proef gesteld.
Het tweede seizoen van The Envoys belooft een mix van veel mysterie en moord terwijl The Tattooist of Auschwitz en de misdaadthrillerserie Veronika abonnees nog meer aanbod bieden.
Deze lijst bouwt voort op het aanbod van SkyShowtime in 2023. Deze bevat namelijk films als Babylon, Fellow Traveler, Poker Face, en Transformers: Rise of the Beasts.