Samsung kondigt nieuwe Galaxy A71 en A51 modellen aan

News
vrijdag, 03 januari 2020 om 10:31
unnamedf1578041696
Samsung toont Nieuwe toestellen met meer geavanceerde mobiele ervaringen. Het gaat om de Galaxy A71 en A51. Ze bevatten vier camera's, Infinity-O Display, duurzame batterij en nog veel meer functies. Beide toestellen zijn eind januari beschikbaar voor 469,- en 369,- euro.
De techreus keert terug met twee nieuwe Galaxy A-serie toestellen. Samsung wil het jaar goed in luiden met behulp van de Samsung Galaxy A71 en A51. Zoals de meesten wel weten is de A serie een meer goedkopere variant dan de normale Galaxy toestellen. Geld groeit nou eenmaal niet aan de bomen. Maar op wat voor manieren zijn deze toestellen beter dan zijn voorganger? En nog belangrijker, wat is de prijs?

Geavanceerde camera instellingen

Samsung brengt vier nieuwe camera's . Dankzij de hoofdcamera, Ultra Wide, macro- en dieptecamera's, gecombineerd met intelligente functies, kan dit in duidelijke details en op een redelijke grote schaal. De hoofdcamera fotografeert beelden met een 64-megapixelcamera op de Galaxy A71 en een 48-megapixelcamera op de Galaxy A51. Met deze camera maak je zowel overdag als ’s nachts mogelijke scherpe en levendige foto's. De Ultra Wide-camera heeft een 123-gradenhoeklens, waardoor je hetzelfde perifere zicht hebt als het menselijk oog. Dit wil zeggen dat je de foto in hetzelfde zicht fotografeert als een mens kijkt. En als de opname dit vereist, beveelt de schakelfunctie de juiste modus aan en schakelt die automatisch in. De macrocamera brengt objecten in een focus om kleine details vast te leggen, terwijl de dieptecamera de onderwerpen laat opvallen met Live Focus-effecten.
Samsung stelt dat je met Super Steady Video vloeiende en stabiele video's kan maken van elk " avontuur". De functie verwijdert cameratrillingen, of je nu een video van een bewegend object schiet of zelf met de smartphone in je handen beweegt terwijl je danst op het nummer "Toss a coin to your Witcher".
Veel dure woorden, maar kort samengevat. Je kan mooiere foto's en video's maken.

Nieuwe display met een nieuwe visuele ervaring

Zowel de Galaxy A71 als de Galaxy A51 hebben Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O-schermen. Met een schermgrootte van 6,7-inch of 6,5-inch. Een van Samsung grootste beeldschermen ooit. Verder is de kwaliteit vergelijkbaar met zijn voorganger in de Galaxy A-serie.

Langer verbonden

De Galaxy A71 en Galaxy A51 worden geleverd met een grote batterij van respectievelijk 4.500 mAh en 4.000 mAh, zodat je de telefoon gedurende de dag langer kunt gebruiken. Met de snellaadmogelijkheden(?) van 25W en 15W die wel bekend zijn van de Galaxy telefoons.
Galaxy A71 en Galaxy A51 bieden ook toegang tot het ecosysteem van Samsung met intelligente apps en services, waaronder Bixby (Vision, Lens Mode, Routines), Samsung Pay en Samsung Health. De apparaten worden ook beschermd met het beveiligingsplatform Samsung Knox.
samsung lanceert gamepad voor smartphone 52782

Wat is de prijs?

De Samsung A71 komt in de kleuren Prism Crush Black, Prism Crush Silver en Prism Crush Blue en kost €469. De Samsung A51 komt in drie kleuren, Prism Crush Black, Prism Crush White en Prism Crush Blue en kost €369. Beide toestellen zijn eind januari 2020 beschikbaar.

Populair Nieuws