Reageer en Win: Drie verschillende PS5 games!

  Het zonnetje belooft dit weekend lekker te gaan schijnen en wij hebben een manier om je weekend nog wat mooier te maken. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk drie verschillende PS5 games weg!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op twee exemplaren van Little Nightmares II op de Nintendo Switch.. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren en voor een ander exemplaar geabonneerd zijn op ons Twitch-kanaal en ons volgen.

  De winnaar van Little Nightmares II is geworden... Animefreak!

  De winnaar van Little Nightmares II via Twitch is geworden... Liekwied!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Drie verschillende PS5 games

  Een next-gen console is behoorlijk duur en daar bovenop heb je dan ook nog eens de hoge prijzen van gloednieuwe games. Dat kan flink in de kosten lopen. Voor PS5 eigenaren hebben we dan ook goed nieuws, want in de Reageer en Win van deze week hebben we een mooie winactie. In samenwerking met Triple P Entertainment geven we namelijk een PS5-exemplaar weg van Werewolf the Apocalypse: Earthblood, Hunting Simulator 2 en Monster Truck!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen! Geef in je reactie ook aan op welke game je kans wil maken.

  Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Iedereen die ons kanaal namelijk volgt en Subscriber is kan tijdens de Reageer en Win vaak kansmaken op een extra exemplaar!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

  Verkijgbaar vanaf 4 february 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.