Pokémon fans kunnen nu trouwen met deze peperdure trouwring

News
zondag, 31 oktober 2021 om 10:00
pokemonf1620315095
Trouwen met een Pokémon-thema, daarbij mag een Pokémon ring natuurlijk niet ontbreken. Juwelierszaak U-treasure heeft daarom nu een ring gemaakt die duurder is dan alle Pokémon games bij elkaar.
Ja dat hoor je goed, een ring die duurder is dan elke Pokémon games bij elkaar opgeteld. De nieuwe ring die toegevoegd is aan de collectie is dan ook wel om door een ringetje te halen. Op de ring zitten twee Pickachu’s. Eentje heeft de staart in de vorm van een hartje, en de ander in een meer rechthoekige vorm. Dit moeten dan de man en vrouw voorstellen. Deze ring is overigens niet de eerste Pokémon ring in de collectie bij U-treasure.
De voorganger van deze prachtige ring was alleen goedkoper, en had geen Pickachu erop die een geslacht voor moeten stellen. Deze nieuwste ring heeft, net als vrijwel elke trouwring, een pittig prijskaartje. De meest luxe versie kost namelijk maar liefst 8858,55 euro. Deze optie is gemaakt van goud, diamanten en platinum. De ring zit in een bijpassend ingdoosje, namelijk een Pokémon bal. Ideaal dus om jouw partner mee te vangen.

Meer dan alleen dure trouwringen

De juwelen op de website van U-treasure zijn over de hele wereld te kopen. Naast trouwringen zijn er ook kettingen en oorbellen. Mocht je trouwens op zoek zijn naar een iets goedkopere trouwring, maar wel in het thema van Pokémon, dan heeft de website ook goedkopere opties op de plank liggen. Een aanrader is wel om contact op te leggen met een tolk of een vertaalmachine te gebruiken, want de website is verder helemaal in het Japans. Echt lekker zoeken naar een specifieke ring of oorbel wordt dus wel een flinke uitdaging. Haal je de trouwring, dan kan je ook een perfect album opzetten op je bruiloft.

Populair Nieuws