PlayStation 5-controller bevat hartslag- en zweetmeter

    Er is een nieuw patent opgedoken die informatie vrijgeeft over de nieuwe Playstation 5 controllers. Het patent gaat over een aantal interessante sensoren die de Playstation 5 controller zou bevatten. De nieuwe controller zou je hartslag op kunnen meten én kunnen zien hoeveel je zweet!

    Sony

    Het patent is verschenen op de website van de United States Application. Bij het patent is een beschrijving beschikbaar gemaakt waarin staat dat de nieuwe Playstation 5 controller een biofeedback sensor zou bevatten. Door deze sensor zou de controller je hartslag op kunnen meten. Ook kan de controller opmeten hoe zweterig je handen zijn. In het patent staat dat wanneer de controller de informatie over je hartslag en zweetfactor heeft gekregen, het zich vervolgens aan zal passen aan de gebruiker.

    Het is nog niet met zekerheid te zeggen of de biofeedback sensor gegarandeerd op de Playstation 5 controllers zal zitten, Sony heeft immers nog niets bevestigd. Eerder werd het bekend dat Sony een patent zou hebben ingediend voor een nieuwe vr-controller met vinger-tracking. We zullen het zien wanneer de Playstation 5 uitkomt. Dit zal ergens dit jaar gebeuren.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.