PAX wil fysieke gamebeurzen voor 2021

  2020 had jammer genoeg geen fysieke gamebeurzen. In het komende jaar moet dat veranderen, want organisatie PAX is bezig met plannen voor fysieke gamebeurzen voor 2021.

  De organisatie laat dit weten via haar officiële website. Er wordt onder andere gewerkt aan een beurs in Boston, namelijk PAX East, die van 3 tot 6 juni 2021 moet plaatsvinden. De veiligheid van mensen rondom het coronavirus staat daarbij wel voorop. Voor partners, bedrijven en bezoekers is het belangrijk dat de data van de beurzen daarom alvast vastliggen.

  Het moment van de beurzen ligt daarbij wat verder in de toekomst dan normaal het geval is. De kans dat het allemaal doorgaat wordt volgens PAX daarmee vergroot. PAX South is vooralsnog van de baan in 2021, die beurs moet in 2022 weer terugkeren. Mocht het nou zo zijn dat het in juni nog niet veilig genoeg is voor een fysieke beurs, worden de plannen alsnog afgeblazen en verruild voor een digitale beurs.

  Naast PAX beurs, onbekend of er andere beurzen komen

  Waar PAX al bezig is met een nieuwe fysieke beurs, is het voor andere partijen nog niet duidelijk wat de plannen zijn. Zo weten we nog niet of we wel een fysieke E3 2021 krijgen en datzelfde geldt voor gamescom. Beide beurzen zijn normaliter jaarlijks de plek waar vele gamers en journalisten zich verzamelen om de nieuwste games, consoles en randapparatuur te bekijken. Hierover zullen we in de komende maanden nog nieuws krijgen naar verwachting.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.