Opmerkelijk: DOOM en Skyrim nu op zwangerschapstest

News
woensdag, 09 september 2020 om 9:15
skyrim combatf1580216144
Heb jij ook altijd al Doom of The Elder Scrolls V: Skyrim willen spelen? Dat kan vanaf nu ook een zwangerschapstest. Ben je nerveus voor de uitslag? Laat je hoofd even tot rust komen door een spel te spelen.
Een programmeur genaamd Foone Turing maakt het zijn persoonlijke missie om een leuk iets te maken van een zwangerschapstest. Zo heeft hij niet alleen Never Gonna Give You Up van Rick Astley op een zwangerschapstest gekregen, maar heeft hij het ondertussen ook mogelijk gemaakt om Doom (1993) te spelen op een zwangerschapstest. Ook kon hij een video van The Elder Scrolls V: Skyrim afspelen op de zwangerschapstest, maar dat is nog niet speelbaar voor zover we weten.

Van video's tot games

Foone begon met het afspelen van video’s op de zwangerschapstest. Zo speelde hij eerst het bekende nummer van Rick Astley af, waarna hij een aantal verschillende video’s op het apparaat wist te krijgen. Het hield hier dus niet bij op. Nadat hij een video van Skyrim en Doom afspeelde kwam hij op andere ideeën. Hij tweette dat hij in eerste instantie niet het idee wilde afgeven dat hij de spellen echt aan het spelen was op de zwangerschapstest, waarna hij een filmpje liet zien dat hij het DOOM wél echt aan het spelen was op de zwangerschapstest.
Vanzelfsprekend ging de video viral. De video is 1.6 miljoen keer bekeken en ook nog eens 33 duizend keer geretweet. Of Foone ook nog zal proberen Skyrim te spelen op de zwangerschapstest is nog niet duidelijk. Wij gaan er in ieder geval niet langer van uit dat het onmogelijk is.