Update - Nostalgische Furby moet met nieuwe technologie dé hype van 2023 worden

News
vrijdag, 23 juni 2023 om 11:30
new furbyf1687510829
Houd je vast. Het lieve roze pluizerig ding uit de jaren ’90 komt terug: Furby. Maar dit keer geheel met vernieuwde technologie en Furby wordt uitgerust met een app.

Update - Furby nog niet naar Nederland

Furby zal in ieder geval niet de hype van 2023 worden in Nederland. Een woordvoerder van Hasbro heeft laten weten dat het speelgoed pas in augustus 2024 gelanceerd zal worden in Nederland. Het speelgoed is wel te bestellen uit een buitenlandse webshop, maar dan zal je te maken hebben met buitenlandse voice controls. Waarschijnlijk is de uitstel in Nederland dan ook om de nieuwe Furby te lokaliseren voor de markt hier.
Origineel bericht:
Houd je vast. Het lieve roze pluizeding uit de jaren ’90 komt terug: Furby. Maar dit keer geheel met vernieuwde technologie en Furby wordt uitgerust met een app.
Furby is een fantasy wezen dat in de jaren 90 van de vorige eeuw de wereld veroverde. In totaal gingen er zo’n 27 miljoen Furby’s over de toonbank. Waarom was het zo populair? Het fantasiebeestje kon praten. Iets met én slim én schattig.
Nu komt Furby terug naar de winkels. Zoals Hasbro meldt combineert dit ‘fysieke en digitale manieren om met hem te spelen’. De Furby komt in allerlei uitvoeringen op de markt: met driehoekjes, golven, stippen, zigzagstrepen, rechte strepen, roze blokken, pauwenveer en nog veel meer. En ja, alle Furby’s zien eruit als een levenden kleurplaat, voorzien dus met allerlei vrolijke kleurtjes. Wordt dit weer de hype zoals vroeger?

Geef Furby een eigen naam

Het zou zomaar kunnen. Het beestje (of moeten we zeggen techniek?) zal in ieder geval twee keer zoveel reacties kunnen geven als de voorgaande Furby. Verder meldt Hasbro: ‘Hij onthoudt de naam die jij hem geeft, er zijn 5 nieuwe karakters om te ontdekken en het allermooiste is, je kan samen met Furby een nieuwe generatie uitbroeden!’
Verder kun je de Furby aaien, schudden, muziek spelen, ondersteboven houden, spelletjes spelen, eieren krijgen en nog meer. Er is een app beschikbaar die werkt met iPad, iPod touch en iPhone met iOS 5.0 of later.
Dit bericht is bijgewerkt op 30 juni 2023.

Populair Nieuws