Nieuwe Harvest Moon komt in 2020 naar de Nintendo Switch

  Goed nieuws voor liefhebbers van het boerenleven, want ontwikkelaar Natsume Inc. heeft vandaag bekendgemaakt dat er dit jaar een nieuwe Harvest Moon naar de Switch komt. De nieuwe titel zal de naam One World dragen.

  Het is een goed jaar voor ontspannende simgames op de Switch. Zo domineert Animal Crossing: New Horizons al wekenlang de verkooplijsten. Natsume Inc. wil daar klaarblijkelijk een graantje van meepikken, want de ontwikkelaar en uitgever heeft laten weten dat we in 2020 Harvest Moon: One World kunnen verwachten. In Europa zal de titel worden uitgebracht door Nintendo of Europe.

  Harvest Moon gaat met de tijd mee

  De laatste Harvest Moon stamt alweer uit 2013 en dus zal New World een nieuwe engine krijgen en sterk verbeterde graphics. Uiteraard zullen spelers weer hun eigen boerderij moeten managen, maar er komt dit keer meer bij kijken. Volgens Natsume Inc. zal de wereld gevuld zijn met verschillende, unieke dorpen en bekende en nieuwe gezichten.

  Daarnaast zal de wereld aan het begin van de game geen standaard gewassen kennen, zoals sla, tomaten of aardbeien. Alleen jij al speler stuit op het bestaan van deze gewassen door een oud boek. Je zal op avontuur moeten gaan dat zich niet alleen in jouw eigen dorp afspeelt, maar dat zich uitstrekt over de hele wereld. We gaan dus niet alleen maar onze eigen boerderij zien, maar ook stranden, besneeuwde bergtoppen en alles daar tussenin.

  Harvest Moon: One World

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.