Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 1)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar onder andere Line of Duty en Outside the Wire.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Carmen Sandiego, Dawson's Creek en Disenchantment.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy

   Sinds 12 januari op Netflix

   Tijdens een recessie duikt een goedkope, krachtige drug op met morele paniek, gevoed door racisme, als gevolg. Bekijk de complexe geschiedenis van crack in de jaren 80.

  • Outside the Wire

   Sinds 15 januari op Netflix

   In de nabije toekomst wordt een dronepiloot naar een oorlogsgebied gestuurd. Hij moet een geheime androïde-officier helpen om een ​​nucleaire aanval te voorkomen.

  • Pai Em Dobro

   Sinds 15 januari op Netflix

   Terwijl haar moeder weg is, sluipt een tiener weg uit de hippiecommune waar ze woont. Ze wil weten wie haar vader is en begint aan een avontuur dat alles zal veranderen.

  • Tribhanga - Tedhi Medhi Crazy

   Sinds 15 januari op Netflix

   Een alleenstaande moeder worstelt met spijt en haat terwijl ze nadenkt over haar eigen moeder, met wie ze al jaren een slechte relatie heeft en die nu in coma ligt.

  • What Would Sophia Loren Do?

   Sinds 15 januari op Netflix

   In deze zalige korte documentaire put een Italiaans-Amerikaanse grootmoeder en filmliefhebber kracht en plezier uit het leven van haar tv-idool Sophia Loren.

  Nieuwe films op Netflix

  • Line of Duty

   Sinds 14 januari op Netflix

   Een in ongenade gevallen agent racet tegen de klok om de dochter van de politiechef te redden van een gestoorde verdachte. Een journaliste livestreamt zijn zoektocht.

  • The Big Trip

   Sinds 14 januari op Netflix

   Een ooievaar bezorgt een babypanda per ongeluk op de verkeerde plaats. Een groep dieren wil de welp thuisbrengen en beleeft een wild avontuur.

  Nieuwe series op Netflix

  • Bling Empire

   Sinds 15 januari nieuwe afleveringen

   Deze realityserie volgt LA's superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers die helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama.

  • Dawson's Creek

   Sinds 16 januari nieuwe afleveringen

   De hechte tieners Dawson, Joey, Pacey en Jen ervaren de pieken en dalen van de middelbare school en de buitenwereld, gedreven door dromen, verlangens en non-stop drama.

  • De Geheimen van Barslet

   Sinds 15 januari nieuwe afleveringen

   In deze miniserie wordt een Nederlands plattelandsdorp doelwit van een reeks bizarre gebeurtenissen. Het mysterie wordt bezien vanuit meerdere gezichtspunten.

  • Kuroko's Basketball

   Sinds 15 januari nieuwe afleveringen

   Vijf jonge basketbalsterren gaan naar verschillende middelbare scholen, en nu zoekt Tetsuya Kuroko met Seirin High de weg naar de roem.

  • Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

   Sinds 13 januari nieuwe afleveringen

   In het zonnige, glamoureuze L.A. van 1985 ligt een genadeloos wrede seriemoordenaar op de loer. In dit waargebeurde misdaadverhaal lossen twee rechercheurs de zaak op.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Carmen Sandiego

   Sinds 15 januari nieuwe afleveringen

   Carmen Sandiego is een dievegge die haar vaardigheden ten goede aanwendt. Ze reist met haar pientere helpers de wereld rond om de kwaadaardige VILE dwars te liggen.

  • Disenchantment

   Sinds 15 januari nieuwe afleveringen

   Bean moet haar prinsessentaken verrichten, maar ze drinkt liever. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.