Netflix wil binnenkort productie Sex Education seizoen 3 hervatten

News
maandag, 25 mei 2020 om 14:00
waarom je wel of niet de serie sex education op netflix moet kijken 145376
Door het coronavirus kan er momenteel niks worden opgenomen als het aankomt op films en series. Toch hoopt dat Netflix het filmen van Sex Education seizoen 3 weer kan oppakken in augustus.
De Netflix-serie Sex Education wordt normaliter gefilmd in Wales, maar het land zit momenteel nog in een volledige lockdown. De geplande productie in mei kan dus niet doorgaan, maar Netflix wil voorkomen dat er veel vertraging wordt opgelopen. Langer uitstel kan namelijk grote gevolgen hebben.
Deadline heeft gesproken met meerdere bronnen die aan de productie meewerken en de streamingdienst heeft augustus als doel gesteld. De serie speelt zich namelijk af tijdens de Britse zomer en augustus is de laatste maand dat het weer nog goed genoeg is. Dat betekent niet dat het zeker is dat de productie dan plaats kan vinden, want Netflix blijft de situatie in de gaten houden. Als het COVID-19 rond die tijd nog steeds flink huishoudt in Wales, dan kunnen de plannen niet doorgaan en kan er waarschijnlijk pas in 2021 gefilmd worden.

Seksvoorlichting op school

Sex Education heeft momenteel twee seizoenen staan op de populaire streamingdienst en draait om de socially awkward Otis Milburn (Asa Butterfield). De tiener weet alles van seks af, omdat zijn moeder een sekstherapeut is. Zijn schoolgenoten willen daar maar al te graag gebruik van maken en vragen hem om allerlei tips en advies. Otis zelf loopt lichamelijk alleen een beetje achter en wil niks met seks te maken hebben - laat staan de seksuele problemen van zijn klasgenoten.

Populair Nieuws