Met Max Verstappen een rondje rijden over Circuit Zandvoort in F1 2020

  Aankomend weekend had eigenlijk de Grand Prix van Nederland moeten plaatsvinden, op het vernieuwde Circuit Zandvoort. Dat gaat niet door, maar Codemasters heeft ons wel alvast een voorproefje gegeven van het digitale circuit in F1 2020.

  Net zoals alle andere sporten ligt ook de Formule 1 stil door het coronavirus. Vlak voordat de eerste race van start zou gaan in Melbourne, werd last minute een streep gezet door de planning. De organisatie mikt erop om 5 juli het seizoen nu echt van start te laten gaan met de Grand Prix van Oostenrijk, waar Max Verstappen vorig jaar zijn eerste overwinning van het seizoen pakte.

  Dit weekend had de Nederlander ook in de spotlight moeten staan. Dan zou namelijk de eerste Grand Prix van Nederland weer worden gereden sinds 1985. De organisatie van Circuit Zandvoort heeft daarvoor zelfs flinke veranderingen in de baan aangebracht, die fans ook zelf kunnen ervaren in F1 2020.

  Verstappen over het nieuwe circuit

  De nieuwe game van Codemasters verschijnt vlak na de geplande start van het Formule 1-seizoen, op 7 juli om precies te zijn. Liefhebbers kunnen met het huidige deelnemersveld aan de slag, er komen er nieuwe features bij en het gloednieuwe circuit van Hanoi zit in de game, maar wij kijken natuurlijk het meeste uit naar de digitale versie van Circuit Zandvoort. De ontwikkelaar heeft daarvan alvast een voorproefje gegeven in onderstaande video. Natuurlijk in de auto van Max Verstappen.

  F1 2020

  Verkijgbaar vanaf 10 july 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.