MediaMarkt stunt met korting in Super Kans sale!

News
donderdag, 12 oktober 2023 om 16:30
De donkere dagen staan weer voor de deur. Dan is het handig als je je binnen goed kan vermaken. MediaMarkt helpt mee met mooie deals op bijvoorbeeld tv’s en (gaming) laptops.
Als je toe bent aan een nieuwe tv, smartphone of laptop, is het misschien een idee of even bij MediaMarkt te kijken. Daar zijn namelijk allerlei deals te vinden op het gebied van, hoe kan het ook anders, elektronica.

Flinke korting bij MediaMarkt

Er verschijnen allerlei nieuwe smartphones, dus misschien overweeg je een upgrade. Nu we weer wat meer binnenzitten achter de tv, merk je misschien ook ineens dat je tv niet meer helemaal naar wens is. Hieronder hebben we wat mooie deals op een rijtje gezet, waarmee in één van die situaties (of een heel andere) uit de voeten kunt.
Uiteraard is er nog veel meer te vinden in deze sale. Mocht bovenstaande niet helemaal in de smaak vallen, neem dan gerust een kijkje bij MediaMarkt zelf.
Er zijn ook nog veel meer mooie deals te scoren. Zo is er nog een mooie LEGO-actie gaande bij bol.com. Dat is even wat anders, maar natuurlijk wel leuk.