Media Markt komt met goedkope deals tijdens Red Weekend

News
zondag, 18 december 2022 om 8:30
mediamarkt logo headerf1669709165
Zoek jij nog iets om goedkoop op de kop te tikken, zoals een goedkope iPhone of een iPad? Media Markt heeft Red Weekend en vandaag is de laatste dag, dus grijp vooral je kans!
In aanloop naar kerst is Media Markt aan het stunten met allerlei aanbieden en heeft divers electronica deals en games in de aanbieding gedaan. Alleen vandaag nog is er Red Weekend, wat kennelijk gisteren al begonnen is.

Wat is red Weekend?

Sinds gisteren is het dus al al bezig: Red Weekend. Hiermee heeft Media Markt allerlei Apple producten in de aanbieding gegooid. Zelf noemt het bedrijf het 'de beste Apple deals'. Op de aanbiedingspagina zie je allerlei Apple producten: van oortjes, tot aan iPads en iPhones. Opvallend gegeven is dat de nieuwste iPhone, de iPhone 14 er niet tussen zit en dus helaas niet op korting kan rekenen.

Zijn er ook andere dingen in de sale?

Maar als je helemaal geen Apple product wilt hebben? Gelukkig is er meer. Media Markt heeft bijvoorbeeld ook games in de aanbieding en voor hele scherpe prijzen! Zo kost The Quarry nog maar twee tientjes. The Quarry verscheen in juni dit jaar en kreeg een 8 in de recensie. Ook schreven wij een artikel met redenen waarom je deze titel wellicht zou willen spelen.
Maar ook zijn er allerlei gaming chairs in de sale en de laatste FIFA en diverse racegame.
Wat hebben jullie allemaal gekocht voor kerst en was dat voor jezelf of voor iemand anders?