Medal of Honor Above and Beyond trailer gooit je midden in de oorlog

News
donderdag, 27 augustus 2020 om 21:30
moh above and beyondf1598556711
Respawn Entertainment was ook van de partij tijdens gamescom 2020 Opening Night Live. De ontwikkelaar pakte uit met een toffe trailer van de nieuwe VR-game Medal of Honor: Above and Beyond.
De trailer van de aankomende Medal of Honor VR-game zet je letterlijk midden in de oorlog. Zo zien je hoe je uit een vliegtuig gegooid wordt, kennis maakt met het verzet, een tank bestuurt en natuurlijk talloze vijanden te lijf gaat. De game belooft je een ervaring te geven die authentiek is en je als nooit van te voren in first person een shooter laat beleven.
Bekijk de trailer hieronder:

Medal of Honor Above and Beyond is compleet in VR

Above and Beyond gaat terug naar de roots van de franchise, waarin je de Tweede Wereldoorlog zult meemaken als vechter voor het verzet die werkt bij de Office of Strategic Service (OSS). De game zal verschillende locaties in heel Europa aandoen en je daarbij zowel op het land, op de zee en in de lucht laten vechten. Hierbij hoort onder andere het saboteren van nazi-basissen en het verzet helpen met het terugdringen van de Duitse troepen.
De game is opgebouwd nadat het team onder andere interviews had en zichzelf onderdompelden in de tijd dat de oorlog uitgevochten werd. Hierdoor is volgens EA een unieke ervaring opgezet. De game zal daarbij verschillende modi krijgen die alleen in VR te spelen zullen zijn. De VR ervaring die de game je biedt zal geheel in 360 graden zijn, wat betekent dat vijanden letterlijk van alle kanten kunnen komen.
De game komt dit jaar nog (ergens rond de feestdagen) uit voor Oculus Rift.

Populair Nieuws