Let op: deze topper verdwijnt bijna van Netflix

News
woensdag, 18 januari 2023 om 15:30
netflix1f1623844084
De streamingdienst Netflix komt maandelijks met nieuwe interessante titels van films en series. Om plaats te maken voor het nieuwe moeten bepaalde projecten verwijderd worden. De film hieronder wordt binnenkort verwijderd, maar is zeker nog het kijken waard.
Er wordt gelukkig niet veel verwijderd deze maand dus we mogen niet klagen, maar de volgende grote titel dat wordt verwijderd is The Mauritanian. Een thriller over een onterechte straf.

Veertien jaar onterecht vastgezeten

The Mauritanian is een waargebeurd verhaal over Mauritanian Mohemedou Ould Slahi die in november 2001 werd opgepakt wegend vermeende betrokkenheid bij 9/11. Hij belandde uiteindelijk in Guantánamo Bay, waar hij werd gemarteld en veertien jaar zonder eerlijk proces werd vastgehouden. Toen hij vrijkwam schreef hij zelf een boek waar regisseur Kevin Macdonald (The Last King of Scotland) deze politieke thriller op baseerde. De conservatieve Hollywoodopzet maakt de film erg vlak, vooral in de scenes rond Slahi’s verdediger (Jodie Foster en aanklager (Benedict Cumberbatch).
In de film krijg je een kijkje in het heftige leven van Slahi die onterecht vastzit in een van de meest brute gevangenissen op de wereld.

Over enkele dagen verwijderd

Heb je interesse in het bekijken van deze film dan moet je dat snel doen! De film wordt namelijk over enkele dagen verwijderd. The Mauritanian scoort een nette 75% op rotten Tomatoes en een 7,4 op IMDb.
Wanneer de film van Netflix zal worden verwijderd is nog niet bekend maar dat zal niet zo lang meer duren, bekijk de trailer hieronder.

Populair Nieuws