Krijgt Stranger Things een spin-off?

  Terwijl we nog aan het wachten zijn op nieuws over het vierde seizoen van Stranger Things, komt er ineens een gerucht uit over een hele nieuwe serie. Het zou gaan over een spin-off van Stranger Things. Natuurlijk verdient Netflix erg goed aan de ontzettend populaire show, dus een spin-off zou niet geheel onbegrijpelijk zijn.

  Netflix

  Eleven

  Het gerucht werd verspreid via de Patreon van Daniel Richtman, wie eerder grote titels en aankondigingen lekte. Volgens hem zou Netflix een serie gaan maken over Eleven, de rol waar Millie Bobby Brown bekend mee werd. Dit is natuurlijk een heel belangrijk personage in de serie, waarover ook nog eens een heleboel te vertellen valt.

  Een spin-off serie van Stranger Things is natuurlijk niet een heel onlogisch idee. Het plan voor de serie was namelijk altijd al dat het vijf seizoenen zou krijgen. Ondertussen zijn we aan het wachten op seizoen 4, waarna Netflix dus al zou beginnen aan het vijfde en laatste seizoen. De kans zit er dik in dat we tegen die tijd nog helemaal niet genoeg gehad hebben van Stranger Things, waarvoor een spin-off serie nog wel eens ideaal zou kunnen zijn.

  Stranger Things seizoen 4

  Over het vierde seizoen van de populaire serie is nog steeds niet heel erg veel bekend. Wel kregen we een erg verrassende teaser, waarin sheriff Jim Hopper levend en wel te zien is. Hij lijkt hier te werken voor een Russische dienst, maar wat hij precies aan het doen is weten we nog niet.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.