Krijgen we meer PS5 details te horen tijdens CES 2020?

News
maandag, 06 januari 2020 om 17:36
de beste playstation 5 features om naar uit te kijken 146503
Je zou het misschien niet verwachten, maar het is goed mogelijk dat er vannacht PS5 details onthuld gaan worden. Vannacht houdt Sony namelijk haar jaarlijkse persconferentie tijdens CES 2020. Een aantal factoren rondom de persconferentie doet men speculeren dat een aankondiging rondom de PS5 zal volgen.
Wie zich 2013 nog kan herinneren weet misschien nog dat de slogan van Sony rondom de reveal van de PlayStation 4 "See the Future". Voor de persconferentie tijdens CES 2020 heeft Sony de slogan "The future is coming" in het leven geroepen. Door de overeenkomst tussen de slogans is men gaan speculeren dat een aankondiging omtrent de console mogelijk vannacht volgt.
Dit heeft tevens ook te maken met de kleur die Sony gebruikt voor de CES 2020, want deze is namelijk hetzelfde als de kleur van PlayStation. Op Twitter speculeert men dat de aanwezigheid van een aantal bekende werknemers van PlayStation een andere hint is. Zo is Cory Barlog, regisseur van God of War, aanwezig op CES. Of de speculatie het bij het juiste eind heeft is nog maar de vraag. De persconferentie start vannacht om 02.00 uur Nederlandse tijd en is via deze lijnk zelf te volgen.

Populair Nieuws