Jurassic World: Dominion introduceert een nieuwe, dodelijke raptor

News
woensdag, 22 december 2021 om 18:00
jurassic world fallen kingdom review ouderwets genieten 134505 1f1640185146
Er is een nieuwe foto onthuld van Jurassic World: Dominion. Op de foto kunnen we een nieuwe dinosaurus zien, namelijk de Atrociraptor.
Tijdens een interview met Empire Magazine onthult Colin Trevorrow, de regisseur van Jurassic World: Dominion, een nieuwe foto waarop Owen Grady (Chris Pratt) wordt achtervolgd door een nieuwe dino, namelijk een Atrociraptor.
In dit zesde deel van de Jurassic Park-franchise krijgen we te zien waartoe de Atrociraptor in staat is. Het is een raptor van ongeveer twee meter groot, dus een stuk groter dan de normale raptors die we kennen. Dit zal natuurlijk niet de enige nieuwe dino zijn die we in de film kunnen verwachten. Volgens Empire kunnen we namelijk een reeks aan nieuwe dinosaurussen verwachten, waaronder de Pyroraptors en Moros Intrepidus.

Cast Jurassic World: Dominion

Jurassic World: Dominion is een vervolg op Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018. Dominion zal vier jaar vooruitspringen, om te laten zien hoe de wereld er nu uitziet nu de dinosaurussen rondlopen in de wereld. Naast Chris Pratt zijn ook Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Sam Neill (Dr. Alan Grant), Jeff Goldblum (Dr. Ian Malcolm) en Laura Dern (Dr. Ellie Sattler) te zien in de film.
Jurassic World: Dominion zal in de zomer van 2022 in de bioscoop verschijnen en de trilogie daarmee afsluiten.