Hebben we in april een iPhone 9 release?

News
vrijdag, 21 februari 2020 om 10:46
iphone 9 sef1582267094
Er gaan al een tijdje geruchten rond over de nieuwe serie iPhones. Zo ook over de iPhone 9. Er wordt driftig gespeculeerd over de looks en de kracht van het toestel, maar ook over de releasedatum. Volgens de Duitse website iPhone-ticker is de iPhone 9 release erg dichtbij.
De website meldt namelijk dat het toestel eind maart aangekondigd gaat worden tijdens een Apple event. Een paar dagen later, op 3 april moet het toestel dan in de schappen liggen. Deze informatie komt volgend iPhone-ticker van bronnen binnen Apple en laat weinig ruimte over voor twijfel.

iPhone 9 volgt de SE op

De iPhone 9 zal de opvolger van de iPhone SE worden. Hiermee zal Apple een goedkoper alternatief bieden voor de iPhone 11 en de komende high-end smartphones van de fabrikant. Het toestel zal naar verluidt de vorm van de iPhone 8 krijgen, maar onder de motorkap krachtiger zijn. Zo is de processor krachtiger en de camera wat sterker. De smartphone zal daarbij een glazen achterkant krijgen en op iOS 13 gaan draaien. De exacte specificaties van het toestel moeten we nog even afwachten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties