HBO licht tipje van de sluier van The Last of Us finale

News
zondag, 12 maart 2023 om 13:00
go1 63d4e747ae799f1675513297
De finale van The Last of Us op HBO Max staat op de planning voor morgen. Toch heeft de streamingdienst alvast een klein tipje van de sluier gelicht. De rol van Ashley Johnson, de actrice die Ellie oorspronkelijk speelde in de PS3-game, is namelijk uit de doeken gedaan en nu hebben we ook een beeld van hoe de actrice oogt in de serie.
De actrice speelt in The Last of Us op HBO Max de rol van Anna, wat eerder al bekend werd gemaakt. De streamingdienst heeft nu alleen een duidelijk beeld gegeven van hoe Anna eruit ziet in de serie. Anna is de moeder van Ellie en is nog hoogzwanger, maar onduidelijk is nog wat er vervolgens gebeurd.

Poëtische castingkeuze

Eerder werd al duidelijk dat het verhaal van Anna een grotere rol zou krijgen in de HBO-serie. Zo werd door Neil Druckmann, co-bedenker van The Last of Us, bekendgemaakt. "We hebben het op de meest prachtige en poëtische manier tot leven gebracht door Ashley Johnson te casten als Ellie's moeder, gezien ze de oorspronkelijke actrice was voor Ellie", aldus Druckmann.
Gezien Ellie veertien is in de serie is in ieder geval zeker dat de kleine heldin overleefd, maar hoe de gebeurtenissen gaan, zal nog moeten blijken. Vanaf morgen is de nieuwe aflevering te zien op HBO Max. Dan kunnen fans ontdekken hoe het verhaal van seizoen 1 tot zijn einde komt. Een tweede seizoen is in productie.
Bekijk hieronder Ashley Johnson als Ellie's moeder Anna.