Gerucht: iPhone 12 model langer en dunner dan eerdere modellen

News
dinsdag, 21 januari 2020 om 12:36
Ieder jaar gonst het van de geruchten rondom de nieuwe Apple toestellen. Zo nu ook, want een gerucht rondom de iPhone 12 luidt dat het toestel een nieuw formaat krijgt. Het toestel moet langer en dunner worden dan de iPhone 11 en iPhone 11 Pro.
Dit meldt Mac Otakara, een Japanse geruchtensite. Het gerucht over significante veranderingen in het design vanuit analist Ming-Chi Kuo wordt hiermee aangesterkt. De iPhone 12 zou naar verluidt verschillende modellen krijgen met verschillende schermformaten. Het blijven geruchten, maar in dit geval zijn ze redelijk specifiek.
Het kleinste model moet namelijk met 5,4 inch tussen de iPhone 8 en iPhone SE in zitten, terwijl de grootste iPhone 12 6,7 inch moet worden. Daarmee is het toestel langer dan de iPhone 11 Pro. De iPhone 12 zou ruim 6 millimeter ook dunner worden dan huidige modellen. De dikte van het toestel wordt volgens het gerucht namelijk 7,4 mm, waar de huidige toestellen ongeveer 8 mm dik zijn.

Meer details over de iPhone 12

Het gerucht van Mac Otakara gaat ook in op de specificaties van het toestel. Alle iPhone 12 modellen krijgen als het aan de geruchten ligt namelijk een OLED-scherm, 5G ondersteuning en de nieuwe A14 chip. Wat betreft camera’s al zer een model met een dubbele camera, maar krijgen twee andere versies maar liefst drie camera’s. Deze laatste modellen worden waarschijnlijk ook uitgerust met een Time of Flight sensor voor nóg betere foto’s.