George Clooney bevestigt nieuwe Ocean's Eleven film

News
zaterdag, 16 december 2023 om 10:00
george clooney gaat sci fi netflix film maken 152240 2f1702635941
Het geliefde personage Danny Ocean mag weer zijn opwachting maken. Dit meldde acteur George Clooney in een gesprek met NME toen hij een vierde Ocean’s Eleven film bevestigde.
Het zou gaan om een film naast de momenteel al eerder aangekondigde prequel met Barbie-duo Ryan Gosling en Margot Robbie in de hoofdrol. In deze film zouden de acteurs de ouders van het personage van Clooney moeten spelen en de speelt zich ook af in Monte Carlo in de jaren zestig.
George Clooney grapte over het feit dat de film geen Ocean’s Fourteen zal heten. Hij benadrukte dat het team achter de mogelijke film een goed script klaar heeft liggen. Hij vergelijkt het verhaal van de film met de komische film Going in Style, waarin drie bejaarde mannen een poging wagen voor een bankoverval. Hiermee is het aannemelijk dat Clooney suggereert dat deze potentiële film meer de humoristische kant op zou moeten gaan.

Wat voor overval ditmaal?

Dit zou de vierde film in de main line films zijn. Nadat dus eerder gemeld werd een prequel in de maak zou zijn en eerder in 2018 al een vrouwelijk deel uitkwam met Sandra Bullock in de hoofdrol - als de zus van Danny Ocean. In de eerdere drie films was te zien hoe een bende geniale boeven grote geldroven plant. De vierde film zal oppakken waar de groep was gebleven na de laatste film.
Onduidelijk is of acteurs Brad Pitt en Matt Damon terug zullen keren voor deze film. Wel kunnen fans dus sowieso weer George Clooney verwachten in het vervolg.