Geld verdienen op TikTok wordt binnenkort mogelijk

News
vrijdag, 24 juli 2020 om 11:00
tiktok 5323005 1920f1594110860
Wie wil er nu geen geld verdienen op TikTok? Het wordt nu voor een selectie mensen mogelijk om een TikTok carrière te starten, want TikTok gaat voor content betalen. Alhoewel je er hoogst waarschijnlijk alleen rijk van word als je video's veel worden bekeken, is het interessant.
Deze Tiktok job wakkert je creativiteit aan. Het platform staat sowieso al vol met creatieve video's. Met deze stap wil de eigenaar nog meer indrukwekkende video's laten maken. Daarnaast kunnen gebruikers ter beloning geld verdienen op TikTok.

Geld verdienen op TikTok

Momenteel wordt er al door TikTok gebruikers geld verdiend door merkpartnerschappen, sponsoring en vertegenwoordigingsovereenkomsten aan te gaan met enkele van de grootste talentbureaus van Hollywood. Tiktok is hier trots op en maakt daardoor een Tiktok job beschikbaar via een TikTok Creator Fund. Het doel is om creativiteit aan te moedigen.
Het fonds moet helpen om inspirerende carrières op gang te brengen. Het Amerikaanse fonds zal beginnen met $200 miljoen om ambitieuze makers te ondersteunen die op zoek zijn naar mogelijkheden om in hun levensonderhoud te voorzien door middel van hun innovatieve video's. Het fonds wordt het komende jaar verdeeld en zal naar verwachting in die tijd groeien. Op die manier kunnen TikTok gebruikers geld verdienen met video's.

Ook in Nederland?

Om in aanmerking te komen, moeten gebruikers 18 jaar of ouder zijn, aan een basislijn voor volgers voldoen en consistent originele inhoud plaatsen in overeenstemming met TikTok haar Communityrichtlijnen. Het TikTok Creator Fund staat vanaf augustus open voor aanvragen van Amerikaanse makers. TikTok zal de aanvragen vervolgens behandelen.
Het is onbekend of TikTok het TikTok Creator Fund ook buiten Amerika gaat aanbieden. Er is een kans dat dit in de toekomst gaat gebeuren. Wereldwijd is de dienst erg gegroeid.