Update Fortnite storing toch weer terug; Fortnite seizoen 7 gelanceerd

News
dinsdag, 08 juni 2021 om 11:30
fortnite1f1636631438
Wie vanmorgen Fortnite wilde spelen kreeg even te kampen met een Fortnite storing. Dat heeft waarschijnlijk alles te maken met de update waarmee Fortnite seizoen 7 gelanceerd is.

Update - Fortnite storing weer terug

Vanmorgen hadden we nog de hoop dat er geen Fortnite storing zou komen met de lancering van Fortnite seizoen 7, maar helaas is het toch weer zover. De verbinding met de servers is momenteel in ieder geval niet iets om over naar huis te schrijven. Hopelijk weet Epic zo snel mogelijk de servers weer live te krijgen zodat we de oorlog tegen de aliens voort kunnen zetten.
Origineel bericht:
Hopelijk heb je vanmorgen niet al te veel last gehad van de Fortnite storing, de game lag er namelijk even uit vanwege de komst van Fortnite seizoen 7. Het zevende seizoen van de populaire battle royale game voegt weer veel nieuwe dingen toe. Het voornaamste wat we terug gaan zien is een alien-invasie die het eiland waarop de game zich afspeelt op zijn kop zal zetten. Daarbij komt ook de optie om je eigen alien te maken.
Natuurlijk is het wel vervelend dat de lancering van het nieuwe seizoen gepaard gaat met een Fortnite storing, want het liefst wil je zo snel mogelijk de wereld induiken om alle nieuwe dingen te ontdekken. Toch lijkt de Fortnite storing nu voorbij te zijn en kan je volop genieten van Fortnite seizoen 7. Hou er alleen wel rekening mee dat er meer storingen in de loop van de dag kunnen voorkomen omdat ongetwijfeld veel mensen zullen willen kijken wat nieuw is in dit seizoen.

Fortnite seizoen 7 gelanceerd

Zoals verwacht hebben we dus de alien-invasie die een grote rol speelt in Fortnite seizoen 7, maar daar houdt het spektakel niet op natuurlijk. De populaire battle royale game doet de laatste jaren ontzettend veel met toffe crossovers en ook dit seizoen is geen uitzondering. Zo weten we al dat Rick van Rick and Morty zijn intrede doet in de game en zien we in de foto van de nieuwe battle pass ook Superman als personage staan. Allebei zijn het ideale karakters om een alien-invasie mee te lijf te gaan, zolang er geen Fortnite storing is in ieder geval.

Populair Nieuws