Farming Simulator 19 wordt uitgebreid met Kverneland & Vicon apparatuur

  Farming Simulator 19 heeft een hechte en hondstrouwe schare fans, die niets liever doen dan op de trekker banen trekken over de landerijen. Deze fans worden regelmatig bediend met nieuwe apparaten om aan hun trekker te hangen. Op 16 juni worden onderdelen van Kverneland & Vicon aan de game toegevoegd.

  GIANTS Software en Focus Home Interactive hebben een nieuwe DLC pack aangekondigd voor de enorm populaire boerenbedrijf-simulator Farming Simulator 19. De DLC pack bestaat uit apparatuur van Kverneland & Vicon. De nieuwe apparatuur wordt voorgesteld in een trailer en bestaat onder anderen uit een sproeier, maaier, balenmaker en meer. In totaal zal de speler twintig nieuwe onderdelen aan de trekker kunnen hangen. Met de nieuwe, mooi rood gekleurde apparatuur kan ook de trendgevoelige boer hip het land op.

  Kverneland is een Noors bedrijf dat al 140 jaar apparatuur voor het boerenbedrijf maakt en daarmee een gevestigde naam in het boerenbedrijf.

  De nieuwe Kverneland & Vicon Equipment Pack komt 16 juni naar PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. Als je de Premium Editie van Farming Simulator 19 al hebt, kan je de DLC gratis downloaden. Farming Simulator 19 is deze maand gratis bij PS Plus en is onderdeel van PS Now. Neem je genoegen met een oudere versie van Farming Simulator, dan kan je Farming Simulator 17 uitproberen via Game Pass.

  Miljoenen exemplaren verkocht

  Farming Simulator is met Flight Simulator een van de bekendste Simulator games. Er zijn inmiddels inmiddels meer dan 25 miljoen stuks op PC en consoles van de gameserie verkocht. Op mobiele devices zijn maar liefst 60 miljoen stuks verkocht. De eerste versie van Farming Simulator werd al in 2008 uitgegeven.

  Farming Simulator 19

  Verkijgbaar vanaf 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.