Eerste Nederlandse Netflix Original Ares is nu te zien

News
vrijdag, 17 januari 2020 om 20:00
aresf1579286407
Netflix heeft een hele database aan Netflix Originals. Dit zijn producties die Netflix zelf heeft gemaakt. Nu is er voor het eerst een Nederlandse Netflix Original beschikbaar. Ares is namelijk vanaf vandaag te zien in 190 landen. Het belooft een spannende serie te worden!
De eerste Nederlandse Netflix Original is beschikbaar. Het heeft lang geduurd voordat ons land een eigen bijdrage aan de ruime collectie van Netflix producties kreeg. Met Ares is Nederland nu officieel vertegenwoordigd met een eigen productie. Het eerste seizoen telt acht afleveringen die direct beschikbaar zijn.
Ares draait om Rosa (Jade Olieberg). Ze komt uit een gezin met de nodige problemen en studeert in Amsterdam. Ze probeert de sociale ladder te beklimmen en dat lijkt te lukken als een geheimzinnig genootschap haar rekruteert. Het lijkt allemaal goed te komen met Rosa, maar schijn bedriegt als ze erachter komt dat de vereniging een geheim verbergt. Wat er volgt in Ares is een mix van horror, mysterie en drama.

Niet kijken voor het slapengaan

Olieberg, die de hoofdrol in de serie vertolkt, vertelde onlangs nog dat ze iedereen adviseert de serie niet te gaan kijken voor het slapengaan. De serie zou een enge, maar intrigerende wereld bieden. Niet iedere scène zit vol bloed, maar er zijn volgens de 26-jarige actrice genoeg horrorelementen.
Ga jij Ares kijken? Laat het ons weten in de reacties hieronder!