Eerste 5G abonnement aangekondigd door T-Mobile

  T-Mobile heeft bekendgemaakt dat het de eerste provider is die een 5G abonnement gaat aanbieden. Dit 5G-ready abonnement gaat je 37,50 euro per maand kosten. Naast dat je als een van de eersten gebruik kunt maken van 5G, komt het abonnement met een aantal andere extra's.

  Het eerste 5G abonnement van T-Mobile gaat je voor 37,50 euro per maand voorzien van toegang tot het 5G-netwerk en dat met onbeperkt bellen en internetten in Nederland. Volgens de telecomprovider gaat het uitgebreidere Unlimited abonnement tevens voor veiliger internet zorgen. Tisha van Lammeren, directeur consumentenmarkt T-Mobile, laat het onderstaande weten:

  We liggen op schema om als eerste in Nederland een landelijk dekkend 5G netwerk uit te rollen. We bieden daarom de klanten met een 5G toestel in combinatie met dit uitgebreidere Unlimited abonnement nu al de zekerheid en de primeur om als eerste toegang te krijgen tot dit allernieuwste 5G netwerk. Klanten weten nu al precies wat het allernieuwste 5G Unlimited abonnement gaat kosten en zijn klaar voor de volgende stap in telecom.”

  Tisha van Lammeren, directeur consumentenmarkt T-Mobile

  Na verwachting worden later dit jaar de eerste 5G-ready telefoons uitgerold in Nederland. Op het moment zijn er al een aantal van dit soort telefoons aangekondigd, waaronder de OPPO Reno 5G. Die is alleen niet in Nederland verkrijgbaar aangezien Nederland vorig jaar nog niet klaar was voor 5G.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.