Dit is een betaalbaar alternatief voor je Apple Pencil

News
zondag, 02 juli 2023 om 13:00
white iphone xr 3586249f1582795610
Een Apple Pencil is niet goedkoop, zoals we meesten waarschijnlijk wel weten. Je bent al gauw meer dan honderd euro kwijt. Maar wist je dat er een veel goedkopere alternatieve pen op de markt is?
Voor drie tientjes vind je bij bol.com een zogeheten Tikkens Stylus Pen. Deze pen kun je gebruiken om te tekenen op de iPad of andere dingen die je zou doen met een Apple Pencil. Bol.com geeft de volgende omschrijving:
‘Deze Tikkens Active Stylus geeft je een echt pengevoel. Dankzij het slank, strak en professioneel design kun je met minimale moeite meer uit je tablet halen. Met de USB-oplaadpoort en ingebouwde batterij kun je tot wel 15 uur gebruik maken van deze pen zonder opladen. Er is geen bluetoothverbinding nodig, de stylus is klaar voor onmiddellijk gebruik. Gewoon de verpakking uitpakken, inschakelen en beginnen met creëren! Ook verkrijgbaar in zwart.’
Er zijn al 231 recensies verschenen van andere mensen die deze voordelige pen gekocht hebben en de reacties liegen er niet om. Mensen zijn positief en zijn tevreden en vinden de punt van de pen erg prettig.

Waar kan ik een Tikkens Stylus Pen kopen?

Wil je er zelf één hebben? Dan kan.
De pen is geschikt voor tablets, iPads, Androids en Apple telefoons. De batterijduur gaat mee tot zo’n vijftien uur. ‘Content schrijven, tekenen en creëren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ontgrendel je innerlijke artiest!’
Ben jij een voorstander van A-merken of maakt het jou niet uit om af en toe eens accessoires te hebben van een ander merk dat ook de opties ondersteunt? Laat het ons weten in de reacties.