Dit is de superheldenkomedie van Netflix die voor veel negatieve reacties zorgt

News
maandag, 12 april 2021 om 15:30
tf 20191023 03225 rf1618226262
Eerder deze week verscheen er een grote Netflix Original film, Thunder Force. Het zou een superheldenkomedie moeten zijn met actrices Melissa McCarthy en Octavia Spencer. Alleen niet iedereen lijkt blij te zijn met de nieuwe Netflix film, zo komen er een groot aantal negatieve reacties binnen op verschillende socialemediakanalen.
Thunder Force gaat over twee beste vriendinnen die per ongeluk superkrachten weten te krijgen. De twee vriendinnen besluiten dit te gebruiken om de strijd aan te gaan met superschurken die heersen over Chicago, The Crab en The King.
De film kreeg een groot aantal kijkcijfers in de eerste week dat deze op Netflix stond, maar dat was niet bepaald omdat de film enorm goed is.

Grote dosis negatieve reacties

Lang niet iedereen die Thunder Force heeft gekeken, lijkt blij te zijn met de film. Er is namelijk een enorme lading aan negatieve reacties over de film heen gegooid. Op verschillende socialemediakanalen gaat het flink los over de nieuwe film, maar Twitter lijkt toch het luidst te schreeuwen.
Volgens velen zou dit ‘een van de slechtste films ooit’ zijn, of is de film simpelweg ‘verschrikkelijk’. Zo zeggen ook veel andere gebruikers dat het bijna lijkt alsof het om de eigen lol ging tijdens het filmen in plaats van de humor goed over te brengen in de film zelf. Als je fan bent van Melissa McCarthy haar humor kan de film nog wel leuk zijn, maar dan moet je ook echt houden van haar humor, want die is erg aanwezig.

Populair Nieuws